top of page

Is de stap naar gedragstherapie nog te groot? Probeer dan eens een videoconsult!

Het besluit om een gedragstherapeut in te schakelen kan soms best moeilijk zijn. U ervaart wel problemen met uw hond, maar zijn deze wel ernstig genoeg? Of wellicht heeft u een hoop vragen over uw hond en zijn of haar motivatie voor bepaald gedrag? Het kan ook zijn dat uw omgeving iets van uw hond of uw opvoeding van deze hond vindt, en u wilt graag handvatten krijgen hiermee om te gaan en zeker te weten of u op de juiste weg bent.
 
Ik snap dat het opvoeden en begeleiden van een hond soms best pittig kan zijn, en hoe fijn is het dan als er even een deskundige met u mee kan denken?
Ik zal u tijdens het videoconsult uitgebreid informeren en handvatten geven om zelf aan de slag te gaan met uw hond. Voorafgaand aan het gesprek ontvangt u een korte vragenlijst zodat ik het gesprek zo goed mogelijk kan voorbereiden en u maximaal kunt profiteren van het digitale consult!
Voordelen:
  • Laagdrempeliger dan een echt consult
  • Minder kostbaar dan een gedragstherapietraject
  • Geschikt voor beginnende problemen
  • Al uw vragen worden beantwoord
  • Ook als u buiten mijn werkgebied woont kan ik u op deze manier toch helpen!
Praktische informatie:
Het gesprek duurt 60 minuten en zal plaatsvinden via Zoom, Whatsapp of Facebook Messenger. U kunt uw voorkeur aangeven op het intakeformulier. Tijdens het gesprek kunt u zelf aantekeningen maken. Als u achteraf nog vragen heeft kunt u vanzelfsprekend bij mij terecht en als blijkt dat u toch behoefte heeft aan een trainingsessie of liever eens in persoon afspreekt dan help ik u vanzelfsprekend graag! 

PRIJS:

Videoconsult

60 min

€ 45,- 

bottom of page