top of page
Schattige puppy
Image by Wannes De Mol

Online puppycursus
COMING SOON!

Woon je niet in de buurt of lijkt het je gewoon heel leuk en makkelijk om online aan de slag te gaan? Dan is de online puppycursus echt iets voor jou!

Interesse? Laat dan je mailadres hieronder achter en je ontvangt een seintje als de cursus online komt! De eerste aanmeldingen krijgen een leuk extraatje!:-)

Ik wil op de hoogte gehouden worden over de online puppycursus!

Bedankt voor je interesse!

Puppy coaCHING 
5 privélessen   €295,-

(Exl. reiskosten à € 0,35  p/km vanaf 2914VC)

Geef jouw pup de beste start en ga samen met mij aan de slag om er een fijne huisgenoot van te maken!

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk, maar ook heftig het hebben van een puppy kan zijn. Ze zijn schattig en zacht, maar hebben vlijmscherpe tanden die ze overal in zetten. Ja, ook je nieuwe bank of dure earpods!

Elke pup is anders 

Omdat ik al honderden pups en hun eigenaren heb begeleid weet ik dat elke pup anders is. De ene kan prima alleen zijn, maar trekt buiten als een malle aan de lijn. De ander wordt moeilijk zindelijk of blijft maar bijten. Ik heb daarom een privé puppycursus ontwikkeld met oog voor jou en je pup, zonder standaard lessen of oefeningen, zodat je echt dingen leert waar je wat aan hebt!

Leer je pup goed kennen

Ik ga jou leren hoe je je hond het beste kunt begeleiden en in zijn behoeftes kunt voorzien. Als je hond een uitlaatklep heeft (bijv. spel, graven, loslopen, snuffelen etc.) dan zal hij een stuk gelukkiger zijn! En een gelukkige en voldane pup is een stuk makkelijker in de omgang! Ook zal zijn frustratie een stuk lager zijn en voorkom je daarmee veel sloop-, bijt- en blafgedrag.

 

Klinkt goed toch?:-)

 

Dus wil jij:

  1. Een goed gesocialiseerde pup?

  2. Weten hoe je om moet gaan met bijt- en sloopgedrag?

  3. Een pup die prima een paar uurtjes alleen kan blijven

  4. Weten hoe je jouw pup snel zindelijk krijgt?

  5. Een deskundige die altijd bereikbaar is voor vragen?

  6. Fijn wandelen met je pup?

  7. De puppytijd zo makkelijk mogelijk doorkomen?

  8. Op een positieve manier trainen met je pup?

  9. Persoonlijke aandacht?

  10. Goed voorbereid de pubertijd in?

 

Dan is mijn puppycoaching precies wat je nodig hebt!

Niet alleen commando's maar focus op life skills en zelfvertrouwen

Tijdens deze puppycursus kom je alles te weten over je pup en hoe je hem de beste start kunt geven. We gaan samen aan de slag om er een fijne huishond van te maken door middel van cues (vroeger commando’s genoemd) en life skills. Zo krijg jij de pup waar je altijd van gedroomd hebt en je pup krijgt een fijne baas die hem begrijpt en in zijn behoeftes voorziet. Een win-win dus!

Niet alleen een fijne puppytijd, maar ook problemen in de toekomst voorkomen

Ga voor succes en voorkom problemen in de toekomst! Doordat ik niet alleen puppycoach ben maar ook gedragstherapeut, ben ik in staat beginnende gedragsproblemen op tijd te herkennen en jou de tools te leren hoe je dit bij kunt sturen. Hier heb je ook de rest van het hondenleven veel plezier van!

 

Maak een goede start!

De tijd om je pup een fijne start te geven is beperkt, de angstfase staat na een paar weken al voor de deur en daarna breekt de pubertijd aan. Zorg dus dat je goed van start gaat en boek de puppycursus hier!

20211212_110733422_iOS.jpg
Franse bulldog

Werkwijze

De puppycoaching bestaat uit 5 privélessen. De eerste les duurt zon'n 1,5 uur en is bij jou thuis. Deze les plan ik graag kort na het ophalen van de pup in (een paar dagen), zodat je zo goed mogelijk van start kan met de zindelijkheid, benchtraining, voldoende rust, bijtgedrag etc. Je ontvangt ook een puppyboekje waarin allerlei nuttige info staat voor het opvoeden van jouw pup.

 

Als de pup 12 weken oud is en volledig ingeënt is kunnen we beginnen met de buitenlessen. Tussen de buitenlessen zit steeds 2 a 3 weken zodat je voldoende

tijd hebt om te oefenen.

Locatie

De eerste les is altijd aan huis. De overige 4 lessen gaan we buiten aan de slag. Samen kijken we wat een geschikte locatie is.

Locaties
Contact

Wat vinden anderen?

Hondenvrienden
Image by Kojirou Sasaki

Lola,
Dwergteckel

Enorm fijne service van Sandra, ze weet wat ze doet en let enorm goed op het gedrag van je hond. Wij hebben een super fijne puppycursus bij haar gehad en ze stond 24/7 voor ons klaar als we dat wilde.

Charley labradoodle review.PNG

Charley,
Labradoodle

Sandra is naast een fantastische honden trainster ook een onwijs lief en fijne vrouw !
Wij vinden Sandra super professioneel en met een open instelling heeft ze onze pup Charley en ons, ontzettend goed geholpen. Sandra is super geduldig in de begeleiding en is altijd bereikbaar voor vragen!
Wij hebben genoten van de puppy cursus en van Sandra en gaan zeker door met trainen van Charley. De Honden Hulpcentrale blijven we zeker volgen. Goede tips en trainingen. We gaan zeker nog lekker verder met trainen met Sandra. Helemaal TOP !

Harrie Welsh terrier review.PNG

Harrie,
Welsh terriër
@life.w.harrie

Wat is Sandra naast een fantastische honden trainster ook een onwijs fijn mens!
Heel professioneel en met een open instelling gaat ze samen met jou en jouw hond het traject in. Veel geduld en altijd bereikbaar voor vragen!
Wij hebben de puppy cursus afgerond maar gaan nog lekker verder met trainen met Sandra. Echt super!

Image by Jametlene Reskp

Fletcher,
kruising Aussie

Hele goede ervaring met Sandra van de Honden Hulpcentrale. Al onze vragen werden goed beantwoordt en door de 1op1 training waren alle tips gelijk goed toepasbaar voor onze pup.
Sandra is fijn in de omgang, en heeft veel kennis/ervaring waardoor je echt met elkaar stappen kunt zetten in de opvoeding van je pup.

Image by Nikolay Tchaouchev

Jip,
Boomer

Onze Boomerpup was 20 weken oud, toen we contact zochten met Sandra van Honden Hulpcentrale. Wij liepen tegen een aantal dingen aan en wilden graag snel resultaat. Binnen 4 lessen zijn we met grote sprongen vooruit gegaan. We zijn heel blij dat we voor individuele lessen gekozen hebben. Sandra geeft professionele begeleiding tijdens de lessen en (indien nodig) ook tussendoor, via telefoon of e-mail. Honden Hulpcentrale is een absolute aanrader!

bottom of page